Workshop Flitstechnieken

Hoe kun je nu betere foto’s afleveren die je moet maken met een reportage-flitser (speedlight) Je probeert het wel, maar altijd worden ze anders dan je had gehoopt. Met deze workshop ga ik je leren welke mogelijkheden je allemaal hebt met een reportageflitser.

Workshop Flitstechnieken

Met deze workshop leer je kennis te maken met je speedlight en de mogelijkheden benutten. Je angsten overwinnen om een flitser te gebruiken en je krijgt nieuwe inspiratie als fotograaf. Je klimt naar een hoger niveau. Deze workshop is niet alleen voor bruidsfotografen, maar ook voor andere fotografen. Zelfs als je alleen maar overdag fotografeert.

Welke onderwerpen gaan we behandelen

  • Stukje theorie over de reportageflitser
  • Instellen van je reportagefiltser
  • Off Camera Flash (OCF)
  • Creatieve Fotografie gebruikmaken met OCF
  • Het MAGMOD systeem
  • Praktijk, lekker veel oefenen!

Investering & wanneer

Deze groepsworkshop kost €150,- voor 6uur (theorie + praktijk). maximaal 8 cursisten. *prijzen zijn incl. btw.

Workshop Flitstechnieken

  • op aanvraag

Deze groepsworkshop wordt gegeven in een prachtig, inspiratiegevend klein kerkje in Friesland.

jullie worden allemaal voorzien van thee, koffie en een lunch! Je wordt helemaal verzorgd 🙂 Naar huis met nieuwe inzichten, vol inspiratie en een volle buik.

Waar moeten we zijn?

nog nader te bepalen 🙂

Het is belangrijk dat je in het bezit ben van een spiegelreflex (DSLR) of een mirrorless camera met reportageflitser (Speedlight). Natuulijk beschik je al over de basiskennis van je camera en fotografie. 🙂

Wil je deelmenen? Meld je dan aan via deze link: KLIK HIER OP JE AAN TE MELDEN

karel-hulskers-profile-pic

Journalistiek, spontaan & niet geposeerde foto’s

Het fotograferen van een huwelijk is een feest. Vol passie en zo onzichtbaar mogelijk, op zoek naar die speciale of dierbare foto. De foto die voor jullie het verhaal nog completer maakt. Creatief in het spelen met licht en vanuit een bijzonder oogpunt. Jullie foto’s zullen anders zijn dan alle andere huwelijken die je al hebt gezien. Het vastleggen van emotie, sfeer en detail is erg belangrijk tijdens jullie huwelijk en dat doen we met veel plezier en humor!

»  Het team

»  Meer over Karel