Workshop Ask it all

Als beginnend bruidsfotograaf heb je zoveel vragen, hoe wordt ik beter, wat is belangrijk, hoe kom je aan je klanten, hoe werken bepaalde technieken, de workflow….. en nog veel mee hoe en wat’s.

Workshop Ask it all for a day!

Deze 1 daagse one-on one workshop kun je gebnruiken om al je vragen te stellen, of technieken te leren, Het is dus een workshop waar JIJ bepaald! Neem ook je portfolio mee voor kritische maar opbouwende woorden. Vraag een internationaal awardwinning fotograaf alles wat je maar wilt! ahum 😉

Welke onderwerpen gaan we behandelen bedenk je dus helemaal zelf. Je mag me het hemd van het lijf vragen, nou ja niet letterlijk 😉 Ik zal elke vrag open en eerlijk beantwoorden en geen geheim voor je achterhouden.

Investering & wanneer

De investering voor deze workshop is €599,- *prijzen zijn excl. btw. 

Voor deze workshop kom je naar de studio in Eexterveen en ga ik al jou vragen beantwoorden, natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie, thee en de lunch. Je wordt helemaal verzorgd 🙂 Naar huis met nieuwe inzichten, vol inspiratie en een volle buik, hoe mooi is dat! Natuurlijk bepalen we het wanneer samen.

We verwachten je in de studio

Studio Hulskers Fotografie
Dorpsstraat 124
9658 PE Eexterveen (Drenthe)

WIl je ook in een stroomversnelling, klik dan gauw op deze link: KLIK HIER OP JE AAN TE MELDEN

karel-hulskers-profile-pic

Journalistiek, spontaan & niet geposeerde foto’s

Het fotograferen van een huwelijk is een feest. Vol passie en zo onzichtbaar mogelijk, op zoek naar die speciale of dierbare foto. De foto die voor jullie het verhaal nog completer maakt. Creatief in het spelen met licht en vanuit een bijzonder oogpunt. Jullie foto’s zullen anders zijn dan alle andere huwelijken die je al hebt gezien. Het vastleggen van emotie, sfeer en detail is erg belangrijk tijdens jullie huwelijk en dat doen we met veel plezier en humor!

»  Het team

»  Meer over Karel