Nelleke & Erik • Wedding •

Juni 2015 – Orangerie Eslwout Overveen

Ontwaken in het Van der Valk hotel in Haarlem, nog even een snel ontbijtje en dan snel naar het huis van Nelleke en Erik. Nelleke werd al flink vertroeteld, haar in de krullers, make-up. Boris (de hond) super enthousiast toen ik binnen kwam. Natuurlijk direct aan de slag met fotograferen en natuurlijk ook de bruidspumps en Boris kregen veel aandacht. En toen was het zover, Erik trekt aan de deurbel en boven in de hal de zeer emotionele ontmoeting, prachtig.

Voor de fotoshoot locatie gingen we naar de Lichtfabriek in Haarlem. Een industriële locatie, wat hou ik daar toch van! genoeg hulp mee voor het dragen van de spullen en Boris was er natuurlijk ook bij!

Een echte stoere locatie! gaaf! helemaal Wat hebben we op de zolder een lol gehad met het maken van de foto’s en daarna snel naar de Elswout Orangerie in Overveen. Het weer was zonnig, maar een dreigende wolkenpartij. Gelukkig geen spatje regen. De Orangerie was een hele chique locatie, veel licht en heel sfeervol, zo ontzettend mooi! Paste helemaal bij Nelleke en Erik. Na een ceremonie vol humor en af en toe een traan, was er voldoende tijd voor de felicitaties en de prachtige taart. De dag werd afgesloten met een diner op niveau.

Laat ons weten wat je er van vindt!