Beste & Jeroen • Destination Wedding

September 2015 - Antalya (Kaleici) en Perge Turkije

Turkije, spannend. Vroeg uit de veren voor de reis naar Schiphol. Ach je bent ook zo in Antalya. Het is maar een paar uur vliegen. Door de bruidegom van het vliegveld gehaald, even de spullen droppen in het hotel en dan samen met het bruidspaar een rustgevend drankje uitkijkend over de zee. Daarna wel meteen de stad door op zoek naar mooie shoot locaties. We hadden besloten in het oude deel van Antalya, Kaleici foto’s te maken en het tripje te wagen naar Perge (Perga), de ruïnes van een stokoude stad.

We konden verder die dag nog even rusten. de volgende dag ging het allemaal gebeuren. Het was 30 graden Dus dat was wel even zweten. Maar wat hebben we een prachtige foto’s kunnen maken, het uitgestrekte terrein van Perge was fantastisch! En erg inspirerende omgeving met ruïnes van een colosseum en oude gebouwen. Maar Kaleici is ook een prachtig deel van Antalya, authentieke winkeltjes en smalle straten. Wat werd het bruidspaar liefdevol bekeken. Na de shoot even opfrissen, was wel nodig, tenminste ik was nat van het zweet. Tegen de avond naar de feest en ceremonie locatie in Lara. Boven op een klif aan de Turkse Riviera, uitkijkend over de middellandse zee.

Na de ceremonie was er natuurlijk taart! En met een sfeervol diner onder het genot van livemuziek en de traditionele dans eindigde het feest tot in de late uurtjes. Wat een unieke ervaring! De volgende dag werden we nog uitgenodigd door het bruidspaar om samen met hun familie en vrienden de zee op te gaan met een boot. Zwemmen, traditioneel turks eten van het offerfeest, zwemmen, jetskiën, nog meer zwemmen en luieren, this is life! De volgende dag weer terug naar Nederland. De warmte achterlatend. Maar de bruidegom, piloot bij Sun Express had nog een verassing in peto. Ik mocht een deel van de terugreis in de cockpit meegenieten! Wauw!!! Wat een ongelofelijke unieke en spectaculaire afsluiting van dit avontuur. Als ik er aan terug denk, krijg ik nog kriebels! Droomhuwelijk in het buitenland.. het klopt!

Laat ons weten wat je er van vindt!

Beste & Jeroen • Destination Wedding

September 2015 – Antalya (Kaleici) en Perge Turkije

Turkije, spannend. Vroeg uit de veren voor de reis naar Schiphol. Ach je bent ook zo in Antalya. Het is maar een paar uur vliegen. Door de bruidegom van het vliegveld gehaald, even de spullen droppen in het hotel en dan samen met het bruidspaar een rustgevend drankje uitkijkend over de zee.  Daarna wel meteen de stad door op zoek naar mooie shoot locaties. We hadden besloten in het oude deel van Antalya, Kaleici foto’s te maken en het tripje te wagen naar Perge (Perga), de ruïnes van een stokoude stad. We konden verder die dag nog even rusten. de volgende dag ging het allemaal gebeuren. Het was 30 graden Dus dat was wel even zweten. Maar wat hebben we een prachtige foto’s kunnen maken, het uitgestrekte terrein van Perge was fantastisch! En erg inspirerende omgeving met ruïnes van een colosseum en oude gebouwen. Maar Kaleici is ook een prachtig deel van Antalya, authentieke winkeltjes en smalle straten. Wat werd het bruidspaar liefdevol bekeken.

Na de shoot even opfrissen, was wel nodig, tenminste ik was nat van het zweet. Tegen de avond naar de feest en ceremonie locatie in Lara. Boven op een klif aan de Turkse Riviera, uitkijkend over de middellandse zee. Na de ceremonie was er natuurlijk taart! En met een sfeervol diner onder het genot van livemuziek en de traditionele dans eindigde het feest tot in de late uurtjes. Wat een unieke ervaring! De volgende dag werden we nog uitgenodigd door het bruidspaar om samen met hun familie en vrienden de zee op te gaan met een boot. Zwemmen, traditioneel turks eten van het offerfeest, zwemmen, jetskiën, nog meer zwemmen en luieren, this is life! De volgende dag weer terug naar Nederland. De warmte achterlatend. Maar de bruidegom, piloot bij Sun Express had nog een verassing in peto. Ik mocht een deel van de terugreis in de cockpit meegenieten! Wauw!!! Wat een ongelofelijke unieke en spectaculaire afsluiting van dit avontuur. Als ik er aan terug denk, krijg ik nog kriebels! Droomhuwelijk in het buitenland.. het klopt!

Laat ons weten wat je er van vindt!