Trouwalbums

De mooiste manier om jullie prachtige- en meest dierbare foto’s en herinneringen te laten zien. Daarom maak ik speciaal voor elk bruidspaar een uniek en luxe trouwalbum.

Elke trouwreportage is inclusief album

In dit prachtige album komen al jullie trouwfoto’s er nog mooier uit. Natuurlijk zijn ze op een tv of scherm ook mooi, maar jullie zullen zien dat ze in een boek pas echt tot hun recht komen, in alle kleur en detail. Maar een album maakt het tastbaar en echt. Onze albums zijn handgemaakt en luxe uitgevoerd en in allerlei formaten verkrijgbaar. Natuurlijk veel zijn er veel materialen om uit te kiezen, lichte keuzestress dus haha; Van textiel tot echt exclusief diervriendelijk leder. Ze houden er van om vaak doorgekeken te worden, met z’n tweeën op de bank of gezellig met vrienden of familie en liefst onder het genot van een glaasje wijn. Niet morsen dan hè!

karel-hulskers-profile-pic

Journalistiek, spontaan & niet geposeerde foto’s

Het fotograferen van een huwelijk is een feest. Vol passie en zo onzichtbaar mogelijk, op zoek naar die speciale of dierbare foto. De foto die voor jullie het verhaal nog completer maakt. Creatief in het spelen met licht en vanuit een bijzonder oogpunt. Jullie foto’s zullen anders zijn dan alle andere huwelijken die je al hebt gezien. Het vastleggen van emotie, sfeer en detail is erg belangrijk tijdens jullie huwelijk en dat doen we met veel plezier en humor!

»  Het team

»  Meer over Karel