Bruidsfotografie Chateau Blomac in Frankrijk

Bruidsfotografie Chateau Blomac in Frankrijk

April 2016

Drie dagen lang konden we genieten van de gastvrijheid van Chateau Blomac waar Jacqueline en Fred de eigenaren van zijn. Kon er wel aan wennen hoor, de wijngaarden, het heerlijke bourgondische eten, het weer… Special thanks to het bruidspaar Evi en Bart! Wat zijn zij een geweldig en prachtig bruidspaar! Dank jullie wel voor het plezier en de fantastische foto’s die ik van jullie mocht maken! Heb voor jullie een aantal van alle gemaakt foto’s geselecteerd. Geniet ervan. En als je gaat trouwen en naar het buitenland wilt, check dan zeker Chateau Blomac en neem mij dan mee als fotograaf!

Laat ons weten wat je er van vindt!

Bruidsfotografie Chateau Blomac in Frankrijk

April 2016

Drie dagen lang konden we genieten van de gastvrijheid van Chateau Blomac waar Jacqueline en Fred de eigenaren van zijn. Kon er wel aan wennen hoor, de wijngaarden, het heerlijke bourgondische eten, het weer….

Special thanks to het bruidspaar Evi en Bart! Wat zijn zij een geweldig en prachtig bruidspaar! Dank jullie wel voor het plezier en de fantastische foto’s die ik van jullie mocht maken!

Heb voor jullie een aantal van alle gemaakt foto’s geselecteerd. Geniet ervan. En als je gaat trouwen en naar het buitenland wilt, check dan zeker Chateau Blomac en neem mij dan mee als fotograaf!

Laat ons weten wat je er van vindt!