WHOOP WHOOP!! Zo blij met mijn 3 nominaties van de BFFA!

Nu wordt het spannend! Jullie moeten stemmen! Stem op mij! 🙂
Stemmen doe je hier! https://www.bffa.nl/stemmen/

15 januari 2018 - 3 nominaties Bruids Foto en Film Awards 2018

Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar! Drie!! nominaties voor de Bruids Foto & Film Awards 2018. in de categorie; Ceremonie, Emotie en Destinaton Wedding. zo blij. Wat een eer!

Laat ons weten wat je er van vindt!

3 nominaties Bruids Foto & Film Awards 2018!

3 Nominaties Bruids Foto & Film Awards 2018!

Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar! Drie!! nominaties voor de Bruids Foto & Film Awards 2018. in de categorie; Ceremonie, Emotie en Destinaton Wedding. zo blij. Wat een eer!

Stemmen jullie op mij? #lief Want m’n nominatie(s) omzetten naar een Award zou helemáál te gek zijn!!

Stemmen doe je hier! https://www.bffa.nl/stemmen/
ik sta in de catagorieën: Ceremonie, Emotie & Destination Wedding.

PERSBERICHT

Eexterveen, 15 januari 2018

Karel Hulskers van Hulskers Fotografie is genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

Op 15 januari 2018 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. Hulskers Fotografie uit Eexterveenis genomineerd in de categorie Ceremonie, Emotie & Destination Wedding. Uit een aantal van ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 14e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

Bruiloften in Nederland

“Dit jaar ligt de nadruk op beelden van bruiloften die zijn gemaakt in Nederland. Hoewel Nederlandse bruiloften in het buitenland ook prachtige beelden opleveren, vormen deze een relatief klein aantal ten opzichte van het totale aantal bruiloften op Nederlandse bodem. Om bruidsparen te inspireren die graag hun trouwdag willen vieren buiten Nederland, is er dit jaar speciaal de categorie Destination Wedding”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de jury. “In aanvulling op de internationale vakjury bestaande uit drie professionele fotografen en filmmakers, is er dit jaar ook voor het eerst een jury bestaande uit drie bruidsparen. Zij vormen onze lezersdoelgroep en daarom hebben wij hen ook de belangrijke taak gegeven om tot de nominaties te komen”.

Publieksprijs en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2018 is de race nu echt van start gegaan. Tot 10 mei 2018 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldmakers hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 28 mei 2018 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

Doel Bruidsfoto & Film Award

De Bruidsfoto & Film Award wordt voor de veertiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.

Laat ons weten wat je er van vindt!