Alle favoriete blogs

hulskers.nl_001_klein_2

Wederom een Nominatie voor de Bruids Foto Award 2019

15 Januari 2019- Wederom genomineerd voor een Award!! • Bruids Foto Award 2019
Wat een supergoed begin van 2019. 1 Nominatie voor de Bruids Foto Award 2019!

In de categorie: ~Bruidegom

Stemmen jullie ook op mij? Dat zou echt superlief zijn! Je moet wel even doorklikken naar de Bruidegom sectie 🙂

toaward.nl/stemmen/publiek/”>https://www.bruidsfotoaward.nl/stemmen/publiek

hulskers.nl_001_print_0043-nominatedlogo

3 Nominaties voor de Bruids Foto en Film Awards 2018

15 Januari 2018- 3 nominaties • Bruids Foto en Film Awards 2018
Wat een supergoed begin van het nieuwe jaar. 3 Nominaties voor de Bruids Foto en Film Awards 2018!

In de categorieën: Ceremonie, Emotie & Destination Wedding

Stemmen jullie ook op mij? Dat zou echt superlief zijn!

Lees meer

hulskers-nl_001_web_0655

Lisanne en Kasper Wedding

17 september – Lisanne en Kasper • Wedding • Paviljoen de Dame • Groningen
Wat een heerlijke drukke ochtend was het , de bruid zat heerlijk onstpannen, te genieten van de kunsten van de visagiste en de kapster. Het huis vol met familie en kids. Wat een gezelligheid. Het was nu al een topdag. De ontmoeting, wat waren ze prachtig. In een zeldzame Jaguar E-type reden we naar Aegir.

Lees meer

hulskers-nl_005_klein_2394

Moniek en Chantal Wedding

2 september – Moniek en Chantal • Wedding • Landgoed Overcinge • Havelte

In al onze gesprekken en tijdens de love-shoot (pre-wedding) had ik al door wat voor dag het zou gaan worden. knotsgek, emotioneel en uit je dak. Nou alles werd waarheid op 2 september. Al tijdens het “getting ready” van de beide dames, spatte de energie ervan af. Chantal in de achterkamer en moniek buiten op het terras, zo ver van elkaar maar toch dichtbij….

Lees meer

hulskers.nl_001_klein_2707

Carla en Martijn Preview Wedding

18 juni 2016 – Carla en Martijn Wedding Preview
Wat een speciale dag!! Het weer was, nou ja.. eigenlijk in de ochtend niet zo heel leuk, harde wind en regen. Maar je kunt er niets aan doen, behalve niet nat worden. Sandra en Ivan hadden het geluk dat het tijdens hun zeer emotionele ceremonie een prachtige zon aan de hemel scheen en omringd door familie en hun beste vrienden en zelfs een overgevlogen vriend hebben ze elkaar de eeuwige trouw beloofd! wauw! Denk nog steeds veel terug.

Lees meer

hulskers.nl_031_klein_9767

andra-en-ivan/”>Sandra en Ivan Preview Wedding

18 juni 2016 – Sandra en Ivan Wedding Preview
Wat een speciale dag!! Het weer was, nou ja.. eigenlijk in de ochtend niet zo heel leuk, harde wind en regen. Maar je kunt er niets aan doen, behalve niet nat worden. Sandra en Ivan hadden het geluk dat het tijdens hun zeer emotionele ceremonie een prachtige zon aan de hemel scheen en omringd door familie en hun beste vrienden en zelfs een overgevlogen vriend hebben ze elkaar de eeuwige trouw beloofd! wauw! Denk nog steeds veel terug.

andra-en-ivan/”>Lees meer

hulskers.nl_003_klein_7338

Nadine en Roy Preview Wedding

Nadine en Roy waren de winnaars van de Veenpark Bruidsbeurs “FREE Wedding” En wat duurde het wachten lang, maar eindelijk was het zover, op het prachtige Veenpark zijn Nadine en Roy getrouwd! Het was een magische dag!

Lees meer

hulskers.nl_003_klein_6685

tom/”>Wendy en Tom Preview Wedding

Geleen, In de prachtige omgeving van de monumentale villa Sint Jansmolen zijn Wendy en Tom getrouwd.

tom/”>Lees meer

hulskers.nl_003_klein_

Betty en Robert Preview Wedding

Wat een vrolijk en superlief stel! Zoveel gelachen, vooral op het Centraal Station van Groningen, eerst een foto in de prachtige stationshal en daarna het perron op, precies 2 minuten voor de foto met de vertrekkende trein! maar zo ontzettend gaaf geworden!! check it out!

Lees meer

hulskers.nl_005_klein_0264

Martine en Jeroen Preview Wedding

Het huwelijk van Martine en Jeroen. Stoere locaties bezocht, zoals een oude fabriek en een pretpark! En dat beetje regen deert niet natuurlijk. Vooral niet als we gieren van het lachen, op de zandvlakte in Drouwenerzand, de groepsfoto’s maken.

Lees meer

hulskers.nl_004_klein_

Chantal en Jurjen Preview Wedding

Dit was wel, wat je kunt omschrijven als een stormachtig huwelijk! Wind en regen getrotseerd, maar wat een fantastisch bruidspaar. Super mooie locaties en heel veel plezier gehad.

Lees meer

KAREL HULSKERS

tografie-chateau-blomac-in-frankrijk/”>Bruidsfotografie Chateau Blomac in Frankrijk

Drie dagen lang konden we genieten van de gastvrijheid van Chateau Blomac waar Jacqueline en Fred de eigenaren van zijn. Kon er wel aan wennen hoor, de wijngaarden, het heerlijke bourgondische eten, het weer….

tografie-chateau-blomac-in-frankrijk/”>Lees meer

hulskers.nl_006_print_9767

Beste & Jeroen trouwen in Antalya (Kaleici) en Perge Turkije

Turkije, spannend. Vroeg uit de veren voor de reis naar Schiphol. Ach je bent ook zo in Antalya. Het is maar een paar uur vliegen. Door de bruidegom van het vliegveld gehaald, even de spullen droppen in het hotel en dan samen met het bruidspaar een rustgevend drankje uitkijkend over de zee.  Daarna wel meteen de stad door op zoek naar mooie shoot locaties. We hadden besloten in het oude deel van Antalya, Kaleici foto’s te maken en het tripje te wagen naar Perge (Perga), de ruïnes van een stokoude stad.

Lees meer

Homepage (64 van 93)

Esprea & Edwin

Een huwelijk geheel in vintage style, compleet met een stokoude Desoto, what a car! stoere en unieke foto’s in een autosloperij. Maar de dag begon in St. Nicolaasga, thuis bij Esprea en Edwin, waar natuurlijk alleen de bruid, samen met haar moeder en beste vriendinnen vakkundig werd vertroeteld. De Weddingplanner Maria van Woesh hield het tijdschema goed in de gaten. Tijdens het “getting dressed” was er nog wel een probleempje, maar dat werd gelukkig opgelost.

Lees meer

hulskers.nl_007_print_3867

Claudia & Kim

Een huwelijk op het winderig Ermerstrand had ik nog niet eerder mogen fotograferen. Een erg bijzondere en veelzijdige locatie. Zon zee, nou ja een meer, en strand! vlak bij Emmen. Het prachtige bruidspaar gaf elkaar het jawoord na een lied gezongen door de babs. Heel apart maar heel mooi!

Lees meer

hulskers.nl_012_print_7362

Nelleke & Erik

Ontwaken in het Van der Valk hotel in Haarlem, nog even een snel ontbijtje en dan snel naar het huis van Nelleke en Erik. Nelleke werd al flink vertroeteld, haar in de krullers, make-up. Boris (de hond) super enthousiast toen ik binnen kwam. Natuurlijk direct aan de slag met fotograferen en natuurlijk ook de bruidspumps en Boris kregen veel aandacht. En toen was het zover, Erik trekt aan de deurbel en boven in de hal de zeer emotionele ontmoeting, prachtig.

Lees meer

hulskers.nl_006_print_3746

and/”>Rianne & Roland

De dag begon bij een heel gezellig en knus bed&breakfast vlak bij de bossen van Lage Vuursche. Op deze heerlijke zonnige plek werd Rianne nog mooier gemaakt en omgetoverd tot een prachtige bruid. In het bos, vlak bij de tent waar ze elkaar het ja woord gaan geven trouwen hebben ze elkaar bij een grote boom ontmoet. super romantisch! Het beetje regen die we hadden tijdens de shoot mocht onze pret niet drukken. Wat een ontzettend mooie plek. Na de shoot hebben we in Hoge Vuursche op een terrasje nog een biertje met z’n allen gedronken, wat een lol en een bekijks.

and/”>Lees meer