logo
fearlessawardwinner
b891ecf5-eeca-4ca3-bd17-836eaf6aecf8

Karel Hulskers

Bruidsfotograaf

Karel combineert zijn humor, creativiteit, net even andere kijk, ervaring en enthousiasme om de meest speciale bruidsfoto’s te maken.

Je voelt je snel op je gemak bij hem. Karel is gepassioneerd over zijn vak fotografie, erg sociaal en ruimdenkend. Hij doet graag dat stapje verder en zal er alles aan doen om jullie speciaal op de foto te zetten. Daarbij een moderne style en geen traditionele foto’s (klassieke fotografie). Karel heeft een goed gevoel voor humor en is positief. Hij kan niet stil zitten en toch voelen weinig bruidsparen z’n aanwezigheid tijdens hun huwelijk,

Karel weet ze altijd ontspannen en “als zichzelf” op de foto te krijgen. Karel gaat voor de klik en deze klik maken de foto’s!!!!

Connect met Karel

Margreet Oosterhof

Second Shooter

Margreet is erg veelzijdig! Ze is niet alleen een talentvol en creatief fotograaf, maar ook Thee-Sommelier.

Margreet weet als geen ander hoe detail, emotie, gevoel en styling te fotograferen. Ze kan een heel verhaal vertellen in één foto en in haar vrije tijd houdt ze ook nog een tea & foodblog bij. Als second shooter geeft ze Karel veel rust en de mogelijkheid om nóg creatievere foto’s te maken.

hulskers.nl_003_print_6235

Hoe wij werken als een Team

Wij zijn als fotografen-stel erg op elkaar ingespeeld en weten feilloos aan elkaar door te geven wat we willen of de ander moet doen, een kleine knipoog is soms al genoeg. Samen kunnen we de tijd nemen om de “getting ready” foto’s te maken bij de bruid of bruidegom thuis. En jullie ceremonie wordt vanuit meerdere oogpunten gefotografeerd en met meer aandacht voor familie, detail en emotie.

Fotografie is voor ons het vastleggen van een dierbaar moment door te spelen met licht en kleur. We houden ervan om de standaard regels voor fotografie te buigen. We zoeken altijd naar nèt het beetje anders. Andere locaties of vanuit een ander oogpunt. We houden van het fotograferen van mensen. We genieten van elk moment van de interactie met de mensen.Belangrijk hierin is de klik met elkaar, pas dan maak je echt plezier en topfoto’s! Een huwelijk is méér dan een set verschillende foto’s!

hulskers.nl_010_print_6995

Onze Stijl

Onze stijl is journalistiek met daarin verweven een vleugje romantiek en humor. We maken stoere foto’s op een bijzondere locatie, waar we gebruik maken van het bestaande licht of gaan spelen met uniek licht. Maar vooral het verhaal van de dag vertellen in alle spontaniteit, sfeer en detail.

We werken onzichtbaar tijdens de meest intieme en cruciale momenten, zeg maar een foto-ninja’s haha. Het moment is van jullie en jullie dierbaren, daar maken we zonder jullie te hinderen de mooiste foto’s van.

– Creatief, enthousiast & ontspannen –