PRIVACYVERKLARING HULSKERS FOTOGRAFIE

 

Augustus 2018

 

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren heb ik deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met me op. 

 

  1. Over mij

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! De website www.hulskers.nl wordt beheerd door mij, Karel Huskers. Ik ben de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je mij via onderstaande gegevens bereiken. 

 

Hulskers Fotografie

KvK 53609417

E-mail: info@hulskers.nl

Telefoon: +31653799733

 

  1. Persoonsgegevens

 

Deze persoonsgegevens verwerk ik

  1. Naam
  2. Adres
  3. Telefoonnummer
  4. E-mailadres
  5. Geslacht
  6. Skype of FaceTime contactgegevens
  7. Facebook of Instagram account
  8. Betaalgegevens 
  9. Andere specifieke informatie die jij doorgeeft, zoals trouwdatum en locaties.

 

Deze bijzondere persoonsgegevens verwerk ik

  1. Portretten (waaruit bijzondere gegevens afgeleid kunnen worden)

 

Hoe kom ik aan jouw persoonsgegevens?

Ik heb bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, voor het uitvoeren van een opdracht, of verkregen uit openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere openbare bronnen. 

 

  1. Doeleinden

 

Om deze redenen verwerk ik de persoonsgegevens

Ik verwerk je persoonsgegevens alleen wanneer ik dat van de wet mag en voor de doeleinden die ik hieronder heb beschreven.

Aanvragen en offertes

Je mag met mij vrijblijvend contact opnemen om te zien of ik voor je aan de slag kan. Om een kennismakingsgesprek in te plannen of een offerte op te kunnen stellen heb ik alle contactgegevens nodig die ik hopelijk later op een factuur mag zetten. Ook als jij uiteindelijk mijn diensten niet afneemt, bewaar ik de gegevens tot 8 jaar na het laatste contactmoment, om zo mijn werkzaamheden te kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst. 

Verder bewaar ik de gegevens graag voor mijn eigen offertebeheer en om te kunnen analyseren welke offertes ik heb aangeboden. De gegevens die ik niet van de Belastingdienst hoef te bewaren, zal ik 5 jaar bewaren. 

Uitvoering van de opdracht

Op het moment dat ik opdracht voor jou uitvoer, zal ik jouw gegevens verwerken. Ik verwerk jouw gegevens om jou informatie toe te sturen, afspraken te maken, voor de uiteindelijke uitvoering van de opdracht en de levering van uiteindelijke producten. 

Als ik voor jou aan de slag ga, dan verwerk ik natuurlijk ook de gegevens die noodzakelijk zijn voor de financiële afhandeling van de opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zal ik bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. Ik bewaar facturen en betaalgegevens 8 jaar om aan mijn wettelijke bewaarplicht te voldoen. 

Gegevens die ik niet voor de facturatie, mijn portfolio of archivering nodig heb zal ik verwijderen binnen 5 jaar nadat de opdracht voltooid is. Uiteraard zal ik gegevens ook verwijderen wanneer daarom verzocht wordt en ik de gegevens niet nodig heb voor de uitvoering van de overeenkomst, mijn gerechtvaardigd belang of voor mijn wettelijke (administratie)verplichtingen.

 

(Portret)foto’s

Tijdens de uitvoering van een fotografie-opdracht kunnen portretfoto’s gemaakt worden, waarop jij herkenbaar in beeld bent. Deze persoonsgegevens verwerk ik ook voor de uitvoering van de overeenkomst met mijn opdrachtgever. Ik zal de foto’s leveren aan mijn opdrachtgever, als eindproduct van de opdracht.

Ik heb bovendien een gerechtvaardigd belang om jouw portretfoto te verwerken, namelijk een artistiek belang en een belang om mijn artistieke werken in te zetten voor mijn eigen bedrijfsvoering, waaronder ter promotie in mijn portfolio. Daarover heb ik afspraken gemaakt met mijn opdrachtgever. Ik heb daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en mijn belangen. Bovendien is er in de meeste gevallen sprake van verwerking van gegevens die jij zelf openbaar hebt gemaakt.

Op de portretten rust mijn intellectueel eigendom, ik heb hierop auteursrecht. Ik bewaar deze artistieke werken daarom in mijn archief en portfolio, om zo altijd terug te kunnen kijken naar mijn werk.

 

Licenties 

Wanneer ik voor je fotografeer, maken wij afspraken over het gebruik van de foto’s. Dat doen wij door middel van een licentie. Ik bewaar de overeenkomst en de gemaakte afspraken ten minste voor de duur van de licentie, om de gemaakte afspraken te kunnen borgen en om contact op te kunnen nemen met betrekking tot de licentie.

 

Contactformulier of e-mail

Wanneer jij mij een vraag stuurt of informatie bij mij opvraagt zal ik daarvoor contact met je opnemen. Daarom verwerk ik je naam en e-mailadres, zodat ik je van een antwoord en/of informatie kan voorzien. Hierbij heb ik een gerechtvaardigd belang. Omdat ik graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie ik contact gehad heb, bewaar ik deze gegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

 

  1. Doorgifte

 

Ontvangers van persoonsgegevens

Jouw gegevens worden gedeeld met de volgende derden, waaronder mijn verwerkers:

  • Albumleveranciers;
  • Online galerij;
  • Cloud opslag;
  • Online tool om afspraken te maken;
  • Software voor facturatie en financiële administratie;
  • Hosting van mijn website en systemen;
  • Online dienst voor mijn agenda en e-mail;
  • Cloud software voor het versturen van foto’s;
  • Fotobewerkingssoftware;
  • Betalingsdiensten;
  • Advertentie-, social media en/of marketingkanalen, waarop ik foto’s plaats voor mijn eigen bereik;
  • Fotografie awards, waaraan ik foto’s inzend om mee te dingen naar een award.

 

Doorgifte derde landen

Ik probeer persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkom ik er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

Als partijen die jouw gegevens ontvangen niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen. Meestal heb ik gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door mij een e-mail te sturen. 

 

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

  1. Jouw rechten

Ik informeer je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@hulskers.nl.

 

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je verwerk en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

 

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht mij te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, ik jouw persoonsgegevens niet meer nodig heb of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen jouw persoonsgegevens daar niet meer voor worden ingezet. 

 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van mij in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je mij toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

 

Toestemming intrekken

Heb ik je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

 

Klachten

Heb je klachten over hoe ik met jouw persoonsgegevens omga? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. 

 

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

 

Noodzakelijke cookies

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Met behulp van deze cookies worden jouw gegevens en voorkeuren opgeslagen wanneer jij mijn website bezoekt. Zo kun jij veilig en makkelijk over mijn website surfen.

Zo wordt via deze website en AWSALB cookie geplaatst, deze cookie van Host Amazon Webservice wijst toe welke load balancer er wordt gebruikt.

Via deze website plaatst CloudFlare daarnaast een cduid-cookie. Deze cookie zorgt ervoor dat jij veilig op mijn website kan surfen. Deze cookie wordt maximaal 1 jaar bewaard. Meer informatie over deze cookie vind je hier: [https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-Cloudflare-cfduid-cookie-do-].

Tenslotte plaatste Fearless Photographers via mijn website cookies met de namen cfid, cftoken en FEARLESSVISITORID. Deze cookies volgen jou terwijl jij op mijn website bent, zodat de website optimaal kan presteren. Deze cookies worden verwijderd zodra jij je browser sluit.

 

Facebook 

Daarnaast worden via deze website cookies van Facebook geplaatst, op de webpagina’s waarop jij met een Facebookbericht kan reageren (Connect en Social Plugin). Deze Facebook cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]

 

Vimeo 

Ik embed op mijn website video’s van Vimeo. Op die pagina’s plaatst Vimeo cookies. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over de cookies van Vimeo vind je hier: [https://vimeo.com/cookie_policy].

 

Analytische cookies
Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. 

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

  1. Social media 

Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van deze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
  • Instagram: [https://help.instagram.com/155833707900388]
  • Twitter: [https://twitter.com/en/privacy]
  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat ik mijn privacyverklaring moet wijzigen, bijvoorbeeld omdat ik een andere werkwijze ben gaan hanteren. Ik zal de nieuwe privacyverklaring altijd op mijn website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zal ik de wijzigingen ook direct met jou communiceren. 

Reserveer tijdig jullie trouwdatum

Enthousiast geworden? Vul het contactformulier in en ik maak graag een afspraak met jullie om al jullie wensen en vragen te bespreken.

Ik ben een vrolijke en enthousiaste fotograaf die jullie bruidsreportage stoer, creatief en ontspannen, met een beetje humor en in journalistieke style (verhalend) fotografeert.

Bedrijfsgegevens
HULSKERS | Fotografie
Dorpsstraat 124
9658 PE Eexterveen
KVK: 53609417
BTW: NL1946.1576.5B01
Te Groningen

Bezoekadres & Contact
HULSKERS | Fotografie

Dorpsstraat 124
9658 PE Eexterveen
Tel: +31 (0)653799733
E: info@hulskers.nl

Werkgebied: Nederland, Europa en verder kan en mag ook hoor!

fearlessawardwinner
bffa2018
logo

Alles in Wedding Land Lid

aiw-leden-badge
karel-hulskers-profile-pic

Journalistiek, spontaan & niet geposeerde foto’s

Het fotograferen van een huwelijk is een feest. Vol passie en zo onzichtbaar mogelijk, op zoek naar die speciale of dierbare foto. De foto die voor jullie het verhaal nog completer maakt. Creatief in het spelen met licht en vanuit een bijzonder oogpunt. Jullie foto’s zullen anders zijn dan alle andere huwelijken die je al hebt gezien. Het vastleggen van emotie, sfeer en detail is erg belangrijk tijdens jullie huwelijk en dat doen we met veel plezier en humor!

»  Het team

»  Meer over Karel